Nevez

A "Jong ondernemen" - Student Company

The BarTool
Dit is de "BarTool", het is in wezen een om zijn as gedraaide 'Normale' bieropener. Het werd ontworpen en verkocht door "Nevez". Een studentenbedrijf , dat ik en zes andere medestudenten in 2004 begonnen. Het was onderdeel van het programma 'student company' op mijn hogeschool (de TH Rijswijk). Dit is een programma van de Stichting Jong Ondernemen, gericht op het stimuleren van ondernemerschap onder jongeren.

In een Studentenbedrijf starten studenten hun eigen bedrijf in groepen van 4 tot 6 personen in de loop van een studiejaar. Onder het motto "Leren door te doen" gaan ze ervaren hoe het is om een bedrijf te runnen en krijgen ze de kans om te ontdekken waar hun talenten liggen.

Lees meer hier

Waarom nog een opener??
Aandelen
Special Edition

De toekomst van de BarTool

Het programma is ook eigenlijk een wedstrijd. Uiteindelijk waren we de winnaar van de regionale finales en moesten we door naar de finale. We ontmoetten Diewertje Blok, wat een prijs op zichzelf is. We wonnen echter niet, we kwamen als tweede bij een groep die een tentpaalhouder verkocht. Ons bedrijf werd gesloten na de finale.